Om Den Lyckliga Fiskaren

Den lyckliga fiskaren är en drygt 30-årig kille som strävar efter att leva enkelt och sparsamt.

Från början var bloggen tänkt som en plats där jag kunde skriva om min resa mot att bli skuldfri. Jag hade, när bloggen startades i januari 2014, en skuld på 100000 som jag var fast besluten att bli av med innan starten av 2015. Den första oktober 2014 gjorde jag min sista amortering och därmed hade jag lyckats med mitt mål att bli skuldfri innan 2015.

Nu när jag är skuldfri har jag breddat bloggen en smula. Grundläggande är fortfarande min strävan att leva enkelt och sparsamt, men mina texter handlar numera oftast om nya och gamla intressen, som exempelvis träning, cykling och friluftsliv.

Målet med bloggen är att kunna inspirera andra inom de områden jag skriver om, samtidigt som jag själv på många sätt kan lära mig av er läsare genom kommentarsfunktionen.