Kategorier
Krimskrams

Det senaste halvåret i bilder

Hej på er!

Varje gång jag loggar in i adminstratörsgränssnittet för Lyckliga Fiskaren förundras jag över att det fortfarande är så många som besöker bloggen. 2016 har Lyckliga Fiskaren i snitt haft 156 sidvisningar per dag vilket jag tycker är smått fantastiskt med tanke på att jag inte har skrivit ett enda inlägg sedan den 21 februari.

Jag har jobbat mycket, både med företaget samt mitt vanliga arbete. Och så har jag varit på resande fot en hel del och det har blivit en hel del paddling för att utvärdera produkter. Och för att det helt enkelt är underbart att vistas i den svenska naturen.

Ni som fortfarande läser den här bloggen, skriv gärna en rad i kommentarerna, alltid kul att se vilka som fortfarande hänger här!

Avslutar med ett bildspel som sammanfattar det senaste halvåret ganska bra…

Ha det fint allihopa och håll hårt i era slantar även framöver!

8 svar på ”Det senaste halvåret i bilder”

Åh, nu blev jag lycklig, över ett livstecken här! 🙂 (jag är utslängd från facebook så jag kan inte följa dina packraft-inlägg där längre)
Ja, visst är den svenska naturen helt fantastisk!
Må väl!
🙂 Hejs!

För att jag var anonym – inte hade mitt riktiga namn…
Antingen har jag väl blivit anmäld eller så har facebook haft en drive mot anonyma…?!
Visserligen ingen större förlust att vara utan facebook 🙂 – förutom dina utflykts-foton då! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *