Kategorier
Privatekonomi

Januari 2014, sammanfattning

Mål: skuldfri innan 2015

Ekonomisk rapport januari 2014

På grund av en resa under slutet av december till mitten av januari är siffrorna lite missvisande under denna period. Jag har medvetet valt att inte räkna in den allmänna pensionen och lån från CSN.

Resan till Thailand

Det var en fantastisk resa, som vanligt. Det thailändska folket – vilka människor. De glada leendenas förlovade land. Och vilken mat. Ja att vara i Thailand är inte dyrt, om det inte vore för den ständigt lockande drycken Chang. Ölen stod ungefär för hälften av livsmedelskostnaderna under min resa, om man nu kan kalla det livsmedel. Jag levde faktiskt ovanligt slösaktigt i Thailand och unnade mig en riktig semester. På något sätt behövde jag det och efter en hård höst på jobbet kändes det underbart.

Vår resa spenderades för övrigt mestadels på var sin hyrd vespa. Moppesemester i allra högsta grad. Vi färdades utmed västkusten upp och ner, egentligen utan mål. Längtar tillbaka, men just nu är längtan efter havet kanske ännu större. Min båt ska renoveras och när det är klart kommer gubbarna stå med dreglande munnar i hamnarna, när pärlan tuffar förbi.

Skepp ohoj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *