Kategorier
Privatekonomi

Ett påsklov vid träbåtens sida

Ja här har man inte hunnit skriva på ett tag. Och det beror på att jag har spenderat hela mitt påsklov vid min båt. Det värsta jobbet är gjort, men mycket återstår. Rent ekonomiskt har det varit en smärre katastrof att utföra detta renoveringsarbete, men samtidigt har det varit en underbar upplevelse för kropp och själ. Förutom för mitt vänstra knä, som på grund av för mycket sliparbete, svällt upp och förvandlats till en handboll. Inflammation säger doktor. Sjukskrivning och förlorade intäkter säger jag…

Jag låter bilderna tala för sig själva. De vise männen med skägg och sydväst som förra sommaren förutspådde en vinter och vår med mycket hårt arbete fick sin profetia besannad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *