Kategorier
Privatekonomi

Experiment september

*Uppdatering, det blev något konstigt med förra inlägget så jag blev  tvungen att radera det. Försöker igen med samma innehåll*

Som jag skrev i gårdagens inlägg kommer jag varje månad framöver utmana mig själv på olika sätt genom något jag kallar för experiment (idé skamlöst kopierad från Raptitude).

Månadens utmaning/experiment blir att spendera en timme om dagen med att läsa en bok. Genom länken ”Experiment” uppe i menyn kan ni som är intresserade följa mina tankar och upplevelser kring den pågående utmaningen.

6 svar på ”Experiment september”

Om det är boken på bilden du läser en timme om dagen så ägnar du dig sannerligen åt något verkligt bildande… 😉

Det är kul med utmaningar. Jag bestämde mig för att för ett par år sedan åtminstone läsa ett par minuter varje kväll vilket innebär att man får lite ”bildning” även som småbarnsförälder. Att kunna läsa mer är en av de saker som finns på min lista inför friheten som hägrar om några år!! Lycka till med utmaningen vi ser fram emot att följa dina framsteg..

Tack!

Det har börjat ganska kämpigt, ingen ork kvällstid.

Förresten skickade jag ett mail till er för några dagar sedan, men fick inget svar. Kanske har hamnat i skräpposten?

Läsa bok en timma om dagen? Hur sjutton lyckas man med det? Om jag hittar en spännande, bra och läsvärd bok så klarar jag knappt att lägga ifrån mig den. Jag sträckläser hysteriskt halva natten och får tvinga mig själv att släcka lampan och sova så att jag orkar sköta mitt jobb följande dag.

Men bra idé ändå, att du kör månadsexperiment!

Jag gillar också att läsa om jag hittar en bok jag gillar. Tyvärr (?) har jag alltid haft väldigt lätt för att somna och det tar mig väl i snitt en minut på kudden innan jag sover som en stock. Men jag ska som sagt försöka att utmana mig själv och kanske försöka klämma in läsningen lite tidigare på dagarna. Brukar vara helt död vid klockan 22 och så även idag, jobb från 07.30 och kom hem nu (21.30). Anledningen till att vi lärare avskyr föräldramöten… 🙂 Och att vi snåljåpar avskyr att man inte får lön för det!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *