Kategorier
Privatekonomi

Sälja min bil samt elcykelkostnader

Jag beslutade mig för att sälja min bil och nu är hon äntligen såld. Det känns helt underbart. Med tanke på att elcykelprojektet sved till en del i plånboken, känns det nu ändå som en bra långsiktig investering då jag vet att jag inte längre kommer ha en bil att luta mig tillbaka på. Hädanefter cyklar jag!

Nedanstående bild visar alla bil- och cykelrelaterade transaktioner den senaste månaden:

sälja min bil

En omedelbar förtjänst på 19130kr, men de kommande åren utan bil kommer ge det stora klirret i kassan. Jag mår riktigt fint av känslan att ha sålt bilen, självklart med tanke på besparingarna, men också med tanke på den tjänst man gör för sig själv och för miljön.

I övrigt har dagen bestått i att försöka få tyst på vibrerande stänkskärmar på cykeln. Missljud av alla slag gör mig nämligen galen. Ni som känner till sugru sedan tidigare blir väl inte förvånade av att jag använde just detta för att eliminera skärmvibrationerna från helvetet. Sugru är troligtvis världens bästa uppfinning, i tät konkurrens med penicillinet, tandpetaren och sängen.

5 svar på ”Sälja min bil samt elcykelkostnader”

Vad f-n är sugru?
Grattis till bilförsäljningen!
Om aĺla räknade på vad en bil egentligen kostar när man börjar ta med sånt som alternativkostnad och dylikt, skulle det bara vara $ miljonärer och socialfall som ägde bil.

Tack. Ja, folk har inte koll på bilkostnader och det är ju surt för dom… 🙂

Sugru är en silikonmassa, typ som modellera. Det fäster på typ allt och härdar till en halvhård massa efter ett dygn. Det är vattentätt och leder inte ström. Därför är det perfekt till att laga saker med, skor, elkontakter, cyklar, slangar, etc. etc. Bara fantasin som sätter gränserna egentligen.

Svara

Nu är det bara att du skiver ett mail till Bafang och ansöker om den Svenska agenturen.

Ligger i rätt i tiden med detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *