Kategorier
Krimskrams

Sporadiska inlägg i kategorin slumpmässigt krimskrams

Jag har beslutat mig för att återuppliva lyckligafiskaren.se. Men med en ny inriktning.

Ja, ni som uppenbarligen fortfarande tittar in här (jag bugar och bockar) kan i framtiden förvänta er en blogg med inlägg i kategorin slumpmässigt krimskrams. Jag vinkar adjö till nischen privatekonomi och säger välkommen till inriktningen ”skriva om lite vad som helst”. Det finns dock en ganska god chans att inläggen på något sätt kommer beröra mina huvudsakliga intressen, nämligen enkelt leverne, bikepacking eller friluftsliv i stort. Bloggen har också fått ett nytt utseende för att symbolisera en nystart.

För fiskeintresserade håller jag på att förbereda en artikel om Tenkara!

Stay tuned!

13 svar på ”Sporadiska inlägg i kategorin slumpmässigt krimskrams”

Bara så att du vet! En fri friluftsnörd som jag har efter fem dagar med min 10/km skogspromenad om dagen, skavsår på vänster stortå och ömmande hälsenefäste på höger!?

Är ett hårt liv!?

Då är jag ändå under rehabilitering! Drog upp en gammal fotskada den 24/8, som jag varit ifrån i två år! ( Drabbades av övermod! Började klättra i berg! Gamla gubben!) Annars är det minst 20 km som gäller!

Hej igen! Den gick jättebra ända tills dess att jag var tvungen att sälja den i somras innan man cykeltur genom Europa. Har insett att resor och djur inte är en bra kombination! Men någon gång när jag lugnar ner mig så ska jag ha en akvaponikodling igen, fantastiskt odlingssätt.

Svara

Hakar på ety enkelhet är att förespråka här i livet. Lägger till dig i min blog roll NÄSTAN endast pga bloggens namn: LYCKLIGA fiskaren. Önskar jag hade ngn som dog upp fisk till mig. Älsk på håven du har på bilden där!
Nyfiken å dina kommande texter och GLAD söndag ☼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *