Kategorier
Privatekonomi

Varning! Lyckliga Fiskaren byter skepnad…

Jag har länge kört ett ganska ”tungt” tema på den här wordpressbaserade bloggen. Jag vet inte om ni besökare har tänkt på det, men själv har jag stundtals tyckt att det varit segt att navigera omkring på lyckligafiskaren.se.

Med tanke på att hela mitt övriga liv fokuserar på enkelhet och sparsamhet så tycker jag att det inte är mer än rätt att även bloggen bygger på det enkla och funktionella. Måhända var det tidigare utseendet mer iögonfallande, men den nya versionen av lyckligafiskaren är garanterat snabbare. Dessutom har den ett för ögat betydligt snällare typsnitt och gör den alltså mer lättläst.

Jag har alltid varit en liten datanörd innerst inne och jag älskar att optimera och förbättra. Det nya temat, frank, är skapat med fokus på snabbhet och enkelhet, samtidigt som det bygger på den senaste teknologin. Förhoppningsvis ska sidan se bra ut även på mobiltelefoner.

Jag har helt och hållet tagit bort widgetmenyn som tidigare fanns till höger. Informationen som fanns där finns nu istället under länken ”ekonomisk utveckling”. De bloggar jag länkar till finns nu istället under länken ”blogroll”.

Jag har också passat på att uppdatera ”om”-sidan. Texten har kortats ned kraftigt vilket leder till att någon kanske orkar läsa allt som står där, vilket inte lär ha hänt tidigare.

Det enda jag saknar nu är en liten vacker logga, istället för en tråkig text högst upp. Finns det inga mustaschianer därute som sysslar med photoshop ;)? Funderar på att betala någon på fiverr $5 för något vackert…

Så, bra eller anus?

2 svar på ”Varning! Lyckliga Fiskaren byter skepnad…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *